TERMENI SI CONDITII

1. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Platforma web www.free-wifi.ro este detinuta si exploatata, in exclusivitate, de SC AMERIZA SOFTWARE SRL, inregistrata la Reg Com sub nr. J40/16379/2005, CUI RO17992957, adresa Str. Magura Vulturului, nr. 51, sector 2, Bucuresti

„Termenii si Conditiile” de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.free-wifi.ro

Va rugam sa cititi cu atentie acesti „Termeni si Conditii” de utilizare, deoarece prin accesarea site-ului si/sau sectiunilor sale si inregistrarea ca utilizator al serviciilor oferite de www.free – wifi.ro dumneavoastra acceptati ca atare prezentii „Termeni si Conditii”.

Va recomandam, deasemenea, sa verificati periodic acesti „Termeni si Conditii”, deoarece ne rezervam dreptul de a-i modifica in orice moment fara nici o notificare in prealabil. „Termenii si Conditiile” site-ului www.free-wifi.ro intra in vigoare in momentul in care accesati site-ul si se vor aplica utilizarii respective si viitoare.

„Termenii si Conditiile” de utilizare a site-ului, precum si acordul dintre SC AMERIZA SOFTWARE SRL si fiecare utilizator al site-ului www.free-wifi.ro, creat prin acestia, vor fi guvernati de si constituiti in conformitate cu legile din Romania. Orice diferend rezultat din sau legat de acesti „Termeni si Conditii” de utilizare sau acord intre SC AMERIZA SOFTWARE SRL si utilizatorii site-ului www.free-wifi.ro rezultat din acestia, este supus jurisdictiei exclusive a instantelor civile din Romania.

Daca nu sunteti de acord cu „Termenii si Conditiile” de utilizare a site-ului si utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC AMERIZA SOFTWARE SRL, va rugam sa nu mai accesati site-ul www.free-wifi.ro.

Deasemenea, refuzul acestor „Termeni si Conditii” aduce dupa sine neinregistrarea datelor si implicit nu veti putea beneficia de serviiciile oferite de www.free-wifi.ro.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de site-ul www.free-wifi.ro este necesara crearea unui cont pe site. Prin completarea datelor necesare crearii contului, sunteti de acord cu „Termenii si Conditiile” noastre si va dati consimtamantul ca toate datele cu caracter personal furnizate sunt conforme cu realitatea si sunteti de acord sa fie prelucrate si inregistrate de SC AMERIZA SOFTWARE SRL.

2. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

NOTA DE INFORMARE A SC AMERIZA SOFTWARE SRL CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA SI TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC AMERIZA SOFTWARE SRL („Operatorul”) prelucreaza date cu caracter personal cu privire la dumneavoastra („Date cu Caracter Personal”) un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana, in vederea oferirii serviciilor de reclama, marketing sau publicitate.

Datele cu Caracter Personal vor fi colectate si prelucrate numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date

Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la dumneavoastra se refera la:

  • sex
  • tel/fax
  • email
  • obisnuite/preferinte/comportament
  • date de geolocalizare/date de trafic

Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege. Totodata, SC AMERIZA SOFTWARE SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Partenerii contractuali ai societatii, precum si imputernicitii operatorului (in conformitate cu art. 3 lit. f) din Legea nr. 677/2001), vor avea de asemenea acces la aceste informatii in scopul realizarii scopurilor prezentate mai sus, avand obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

SC AMERIZA SOFTWARE SRL poate sa divulge aceste date ori de cate ori legea o impune, sau in situatia in care acest demers este necesar pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea noastra, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale, sau pentru a proteja sanatatea oricarei persoane.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va inregistra in baza noastra de date si a putea beneficia gratuit de serviciile oferite de catre noi.

SC AMERIZA SOFTWARE SRL va stoca in baza de date datele dumneavoastra cu caracter personal, pe termen nelimitat sau pana cand decideti sa inchideti contul, cat si informatiile de conectare ale dumneavoastra pe www.free-wifi.ro (cine, cand si din ce locatie s-a conectat) pe o perioada de 6luni conform prevederilor legale in vigoare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de mail office@free-wifi.ro, sau in scris la adresa societatii mai sus-mentionate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.